مقالات

ژ 1-5

مرینیت کردن مرغ اصطلاحی است که بیشتر سرآشپز های مشهور جهان از آن استفاده می کنند.شما هم می توانید مرغ سبز را که دارای طعم و کیفیت بسیار بهتری نسبت به مرغ های معمولی است با روش های مختلف مزه دار کنید و سپس طبخ کنید.

ژ 1-6

درست کردن جوجه کباب مرغ سبز کار بسیار راحتی است اما فوت و فن مخصوص به خود را دارد تا بتوانید جوجه ای لذیذ و خوشمزه را تدارک ببینید. اکثر ما جوجه کباب را با طعم های مختلف تجربه کرده ایم اما مزه ی بعضی از آنها تا ابد زیر زبان ما است.

ژ 1-8

مرغ یکی از مواد غذایی پر طرفدار در بین مردم است که می توان با استفاده از روش مزه دار کردن مرغ طعم های مختلفی را به آن داد مرغ های امروزی به دلیل ماشینی بودن طعم زیاد خوبی ندارد و با استفاده از طعم دار کردن باید طعم های خوب و شگرفی را به آن داد.